Hírek

Ilyen lesz Zac Efron mint Ted Bundy

Hivatalos kép érkezett a legújabb Ted Bundy filmhez. Az Extremely Wicked, Shockingly Vile című drámában Zac Efron alakítja a hírhedt sorozatgyilkost. Most láthatjuk is, hogy néz majd ki a filmben.

Ted Bundy minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa volt, aki a legszerényebb becslések szerint is legalább 30 nőt ölt meg mindössze 4 év leforgása alatt. Amerika egyik leghírhedtebb alakja hosszú éveken át tagadott, ráadásul első börtönbüntetéséből egyszerűen megszökött. Még üldözött elítéltként sem állt le, újabb gyilkosságok sorát vitte véghez, mire ismét börtönbe került és később kivégezték.

Az ismerősei által jóképű és jó modorú férfinak leírt Bundyt most Zac Efron alakítja Joe Berlinger rendezésében. Az Extremely Wicked, Shockinlgy Vile címen futó alkotás a sorozatgyilkost egy hosszú távú barátnőjének szemszögéből mutatja be. Elizabeth Kloepfer (Liz) még azelőtt ismerte meg Tedet, hogy az gyilkossá vált volna. Sok-sok éven át azonban a férfi személyisége és viselkedése nagyban megváltozott. Elfogadni persze azt, hogy a párod az ország leghírhedtebb sorozatgyilkosa, nem egyszerű. Liz is sokáig ellenállt a gondolatnak, noha az évek során számos furcsaságot fedezett fel a férfival kapcsolatban.

Lizt Lily Collins alakítja, míg a film forgatókönyvét Michael Werwie írta. Efron és Collins mellett pedig olyan neveket találunk még a szereplőlistán, mint John Malkovich, Jim Parsons vagy Haley Joel Osment.

Alább az első kép, amely cselesen a boldog idill közepébe tol egy hatalmas kést szépen reprezentálva a férfi kettős életét.

Premierdátum egyelőre nincs, de a filmet a jövő évi Sundance fesztiválon mutatják be először. Azaz valamikor január 24. és február 3. között láthatják a kritikusok Zac Efron Ted Bundyját.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com