Hírek

Imádod a sorozatokat? Ez a neked való kvíz!

Hatvanhat tárgy, hatvanhat sorozat: ha felismered mind, kalapot emelünk.

Ha te vagy a legfifikásabb sorozatrajongó széles e világon, akkor is büszke lehetsz, ha ezt a rejtvényt hibátlanul megoldod: a Popcorn Garage csapata közzétette új keresgélős kvízét, és a téma ezúttal a tévésorozatok világa.

Egy-két évvel ezelőtt a Popcorn Garage című böngészős játékban 66 film címét kellett kitalálni a garázsban felhalmozott tárgyak alapján. A játék világsikert aratott a filmrajongók körében. Némelyik jel, természetesen, első ránézésre egyértelmű volt, ám húsz-harminc találat után alaposan megnehezedett a kutatás; a Filmtekercs szerkesztősége is megizzadt a játékkal, pedig nem tartjuk magunkat járatlannak a filmvilágban ;)

A készítők most közzétették a kihívás tévésorozatos verzióját.

A Popcorn TV ismét 66 sorozatot rejt, és tanúsítom: nem könnyű. Viszont annál addiktívabb. Csak még egyet megtalálni…! Nem csodálkoznánk, ha sok olvasónk hétvégéje röppenne el észrevétlenül.

Vajon hányat ismersz fel a sorozatok közül? Kattints ide, és kezdődjék a kihívás!

Ó, és ha segítség nélkül eljutsz 66-ig, írd meg nekünk. Csak, hogy tudjuk, hogy létezik az az ember.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com