Hírek

Íme a Batman V Superman – Az igazság hajnala hivatalos jelmeztervei

batman-v-superman-dawn-of-justice-03A New York-i Comic Conon állították ki a Batman V Superman – Az igazság hajnala három hősének jelmezeit, és egyúttal a DC Entertainment ki is adott egy videót, amelyben Michael Wilkinson jelmeztervező enged bepillantást az alkotói folyamatba.

A Batman V Superman – Az igazság hajnala olyan neves színészeket vonultat fel, mint Henry Cavill (Clark Kent/Superman szerepében), Ben Affleck (Bruce Wayne/Batman szerepében) és Gal Gadot (Diana Prince/Wonder Woman), valamint Az acélemberből visszatér Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is. A főbb szerepekben láthatjuk még Jesse Eisenberget (Lex Luthor), Jeremy Ironst (Alfred) és Holly Huntert, aki új karaktert fog játszani, de Jason Momoa is felbukkan majd Aquaman szerepében.  írja a comingsoon.net.

 

A történet szerint attól félve, hogy egy istenszerű szuperhős ellenőrizetlenül cselekedhet, Gotham City félelmetes igazságtevője harcba száll Metropolis legtiszteletreméltóbb megmentőjével, miközben az egész világ azon tanakodik, milyen típusú hősre is van szüksége. Miközben Batman és Superman háborúban áll egymással, hirtelen egy új fenyegetés jelentkezik, amely sokkal nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget, mint a történelem során valaha.

 

A filmet David S. Goyer és Chris Terrio forgatókönyvéből Zack Snyder rendezi, és 2016. március 25-én kerül a mozikba.

Avatar

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya