Hírek

Íme az előzetes a Helen Mirren vezette jubileumi Harry Potter-kvízműsorhoz

Az első Harry Potter-film, a Bölcsek köve bemutatójának 20. évfordulójára érkezik a négyrészes, nagyszabású kvíz, a Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. A műsorvezető Helen Mirren lesz, aki már a rövid ízelítőben is felbukkan.

Ahogyan a Collider is megírta, egy varázslatosan nagyszabású produkcióra készülhetünk a TBS és Cartoon Network közös munkájának képében. Az első felvonás november 28-án érkezik, és négy héten keresztül minden vasárnap kapunk egy epizódot, így az utolsó részre december 19-én kerül majd sor. A műsort később az HBO Max-on mutatják be.

A különleges jubileumi show-ról viszonylag keveset tudunk a fő tematikát (a négy ház közötti csatát) és a műsorvezetőt leszámítva, de annyit már elhintettek a készítők, hogy rengeteg sztárvendéggel készülnek a műsorban. A legtöbb pontot megszerző boszorkányok és varázslók végül hazavihetik a Házkupát. További jó hír pedig, hogy a műsorban megjelenő játékosokon kívül mi magunk, a képernyők előtt ülve is a játék részesei lehetünk. A műsor alkalmat ad arra, hogy az igazi rajongók összegyűljenek és az évforduló alkalmából tisztelegjenek a varázsvilág előtt, egyúttal próbára téve tudásukat.

A Harry Potter-filmekről több más erénye mellett nyugodt szívvel el lehet mondani azt is, hogy a legnagyobb mai brit színészek „gyűjtőhelyéül” is szolgált, Helen Mirren azonban a filmekben nem szerepelt. Az Oscar-díjas, orosz származású brit színésznő elmondta, nagyon boldog, hogy a Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses vezetésével ő is nyomot hagyhat a varázsvilágban.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com