Hírek

Íme, az élőszereplős Hófehérke

Rachel Zegler (Wikimedia Commons, Miniwheats2017)
Rachel Zegler (Wikimedia Commons, Miniwheats2017)

Rachel Zegler játssza a Disney élőszereplős Hófehérke-feldolgozásának főszerepét.

Rachel Zegler, az érkező West Side Story sztárja lesz a Disney új élőszereplős mese-feldolgozásának főszereplője is – írja a Deadline.

Zegler ezidáig nem számított ismert névnek: színészi kitörését a decemberben érkező, Spielberg-féle West Side Story feldolgozástól várják, amelyben Maria szerepében játszik (és amihez 17 évesen 30 ezer jelentkezőt győzött le). Ehhez képest jókora kiugrás (leendő) karrierjében, hogy a Disney óriási sikerű élőszereplős feldolgozásai közül az egyik legfontosabb, a Hófehérke címszerepe is az övé lesz. Sőt, már képregényfilmje is van: a Shazam! Fury of the Gods című folytatásban is látható lesz.

Hófehérkét még forgatni is csak jövőre kezdik: 2022-ben várható a produkció startja, Marc Webb a rendező.

Zegler kiválasztása több hónapos folyamat eredménye volt. A meghallgatások sikere is sokat számított, de Zegler egy West Side Story jelenetének felvétele volt az, ami igazán elkápráztatta a Disney vezetőit. „Rachel kivételes vokális adottságai csak egy részét jelentik a képességeinek” – dicsérte Webb a színésznőt.

Azaz: látványos dalbetétekre számíthatunk, és ehhez választottak főszereplőt is. A dalokat Benj Pasek és Justin Paul írja: az Oscar- és Tony-nyertes páros felelt többek között a La La Land betéteiért is.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés