Hírek

Íme az első hivatalos előzetes a Solo filmhez!

Egy tévészpot és egy teaser után végre itt az első teljes előzetes a Solo: Egy Star Wars-történet című új Star Wars filmhez.

Az újabb egy perc még jobban megerősíti abbéli félelmünket, hogy Alden Ehrenreich bizony nem egy Harrison Ford. Szerencsére ott a legénységben Woody „mindig zseniális” Harrelson, így valakit már biztosan lesz nézni. És nemcsak valakit, hanem valamit is – a látványvilágra a korábbi Star Wars-filmekben sosem volt panasz, úgy tűnik, ezt a jó szokásukat megtartják az alkotók.

A filmet egyébként állítólag bukásként jegyzik a Disney-nél – nem elég, hogy a rendezőket, Phil Lordot és Christopher Millert meneszteni kellett – helyettük érkezett Ron Howard –, de Ehrenreich mellé is beszédtanárt kellett fogadni, mert nem tudja hozni Ford szintjét. Háááát, meglátjuk, mit sikerült összehozniuk.

A film május 24-től látható a hazai mozikban.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com