Hírek

Íme az első kép Tim Burton Dumbójáról

A napokban zajló CinemaConon rengeteg prezentációt tartottak, többek közt bemutatták Tim Burton legújabb filmjének, a Dumbó élőszereplős adaptációjának pár jelenetét.

A Transformers filmeket és a Páncélba zárt szellem remake-et is író Ehren Kruger talán nem a legjobb ajánlólevél a Disney újabb feldolgozásának, ám a mostanában lagymatag filmeket gyártó Tim Burton sem egyértelmű garancia egy jó filmre. A stúdió az utóbbi időkben nagyon megtalálta magának a módszert az örök sikerre. Több évtizedes munkásságuk feldolgozásai eddig biztos anyagi megtérülésnek tűnnek: jövőre jön az Aladdin és Az oroszlánkirály remake-je is.

A legnagyobb érdekesség a Dumbóval kapcsolatban, hogy a történetet nem mondják fel újra, mint A szépség és a szörnyetegben.

Tim Burton alkotása onnan folytatódik, ahol az animációs film abbamaradt, így akár folytatásnak is tekinthető.

Az alábbiakban pedig megosztották a CinemaConon levetített jelenetsorozat egy képkockáját. Nagyjából így fog kinézni Dumbó, az elefánt az új filmben:

A film bemutatója 2019. március 29-re tehető. Olyan színészek szerepelnek a produkcióban, mint Colin Farrell, Alan Arkin, Danny DeVito, Eva Green és Michael Keaton.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..