Hírek

Íme az HBO márciusi kínálata

Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik az újravágott Az Igazság Ligájában

DC szuperhősökkel, gigászi szörnyekkel és egy érzékeny magyar dokumentumfilmmel kezdi a tavaszt az HBO. A különböző platformokon ismét ígéretes sorozatok és filmek futnak majd, számos siker-alkotás pedig folytatódik márciusban is.

Az HBO két igazi nagyágyúval is érkezik a hónapban. Egyrészt elénk kerül a sokak által várva várt Snyder Cut, másrészt Godzilla és King Kong is összeméri erejét. Érkezik továbbá egy újabb dramedy, amely a tinédzserek szexuális világába vezeti be a nézőket, valamint egy komolyabb társadalmi kérdéseket boncolgató hazai alkotás is látható lesz márciusban. Listára fel!

 

Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Közel négy év után ismét elénk kerül Az Igazság Ligája, ám ezúttal a film eredeti rendezője, Zack Snyder elképzeléseit tükrözve. A Warner Bros. és a DC darabja 2017-ben nem nyerte meg a közönséget, azóta pedig szinte állandó online harc megy azért, hogy elénk kerülhessen a Snyder Cut. Ez most március 18-án megtörténik: egy újravágott és ezáltal sötétebb tónusú filmben láthatjuk megint Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa és Ray Fisher csapatát. Újdonságként pedig Jared Leto Jézusra fazonírozott Jokere is helyet kapott az alkotásban. Amely egyébként a legfrissebb hírek szerint teljesen nyitva marad majd, azaz bármikor jöhet a folytatás.

Godzilla vs. Kong

Lezárul a legújabb Godzilla-trilógia, de nem is akárhogyan! Az ikonikus szörnyet az új filmben egy másik hatalmas rémmel engedik össze egy mindent elsöprő csatában. A végtelenül látványosnak ígérkező alkotásban King Kong száll majd szembe Godzillával, mert az emberiség benne látja az utolsó esélyt, hogy megállítsa a hatalmas gyíkot. A filmben szerepel Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Eiza González és Brian Tyree Henry. Az idei év legnagyobb harcát március 25-től láthatjuk.

X generáció

Az Eufória elsöprő sikere után most hasonló sorozattal rukkol elő az HBO. A drámai és vígjáték elemekkel kevert darabban egy csapat gimnazista diák mindennapjait követhetjük nyomon, ahogy elkezdik felfedezni szexuális vágyaikat. Főszerepben a Veled minden hely ragyogó sztárja, Justice Smith. Hozzá csatlakozik Haley Sanchez, Lukita Maxwell és Chloe East. Az alkotás március 11-én indul majd.

Anyáim története

Különösen aktuális tematikával készült Dér Asia és Haragonics Sára dokumentumfilmje. Az érzékeny alkotás ugyanis két nő harcát mutatja be, ahogy a rendszerrel dacolva megpróbálnak családot alapítani Magyarországon. A Szarajevói Filmfesztiválon is jelölt doku március 11-től látható.

Diablada: Az ördögök tánca

Ezúttal egy chilei dráma szól arról, hogy egy kisvárosban sorra tűnnek el a fiatal lányok, a hatóságok pedig koránt sem tesznek meg mindent, hogy rájuk találjanak. A frusztrált és elkeseredett szülők végül mégis segítséget kapnak, de ez nem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy valóban megkerüljenek az eltűnt lányok. Álvaro Muñoz alkotása március 14-én debütál.

Érkezik még az Amíg a háború tart című történelmi dráma az Oscar- és Golden Globe-díjas Alejandro Amenábar rendezőtől, valamint A néma buli című argentin thriller is, amelyben egy éppen házasodni készülő nő élete fordul fel fenekestül, amikor részt vesz egy látszólag ártatlan, csendes fejhallgatós bulin.

Újabb részekkel folytatódik ezek mellett a Superman és Lois, a A végállomás gyermekei, az Allen Kontra Farrow, a Batwoman, A Legacies: A sötétség öröksége, John Oliver show, Spencer, a Fehér hó és Az ifjú Sheldon.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com