Hírek

Íme az idei Arany Málna „nyertesei”

Idén is kiosztották a legrosszabb filmeknek járó Arany Málna-díjakat, nézzük hát a nem túl sok meglepetést okozó díjazottakat!

41-ik alkalommal került megrendezésre az Arany Málna (becenevén „Razzies“) díjátadó gála, aminek keretében az év legrosszabbul sikerült filmjeit és alakításait díjazták. A szatirikus esemény ötlete J. B. Wilson újságíró fejéből pattant ki és vált az évek során az Oscar gálát megelőző humoros bevezetővé. A „nyertesek”, ha van merszük megjelenni, egy körülbelül 5 dollárt érő, apró Arany Málna-szoborral és maradék büszkeségükkel térhetnek haza.

Idén sem maradt el a gála, egy videóban hirdették ki a kilenc kategória (nem túl meglepő) győzteseit.

 

Sia Music című alkotása három kategóriában is tarolt, ami várható volt a filmet érő heves kritikák után. Donald Trump ügyvédje, Rudy Giuliani két kategóriában nyert, a Borat 2-ben való cameo-jáért. Az este szerencsései közé tartozik még Robert Downey Jr. Doolittle-je és az Absolute Proof című áldokumentumfilm, amit egy Trump-rajongó ágynemű-kereskedő készített. Íme a teljes lista:

Legrosszabb film

Absolute Proof

Legrosszabb férfi főszereplő

Mike Lindell (Absolute Proof)

Legrosszabb női főszereplő

Kate Hudson (Music)

Legrosszabb férfi mellékszereplő

Rudy Giuliani (Borat Subsequent Moviefilm)

Legrosszabb női mellékszereplő

Maddie Ziegler (Music)

Legrosszabb rendező

Sia (Music)

Legrosszabb páros

Rudy Giuliani és a nadrágcipzárja (Borat Subsequent Moviefilm)

Legrosszabb remake, spin-off vagy folytatás

Dolittle

Legrosszabb forgatókönyv

365 (Tomasz Klimala, Barbara Białowąs és Tomasz Mandes)

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.