Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Íme az új Shane Black-film, a Rendes fickók szinkronos előzetese!

A Durr, durr és csók és a Vasember 3. rendezője, Shane Black májusban a Rendes fickók című krimi-vígjátékkal tér vissza.

A filmben Russell Crowe és Ryan Gosling karakterei, miközben egy eltűnt lányt próbálnak megtalálni, egyre jobban belebonyolódnak egy korrupcióval teli szövevényes nyomozásba.

„Shane Black világa vicces és őrült. Russell Crowe hihetetlenül szórakoztató. Alig várom, hogy a nézők is lássák ezt az oldalát, amire nem gyakran van lehetőségük.” – nyilatkozta Gosling a filmről egy online interjúban.

Black a Rendes fickókat a zseniális Durr, durr és csók egyfajta szellemi folytatásának jellemezte, amikor is Robert Downey Jr. és Val Kilmer különc nyomozó párosa belekeveredett egy Hollywood-i gyilkosságba, és kiszámíthatatlan poénokkal, veszélyes szitukkal lepték meg a közönséget.

https://www.youtube.com/watch?v=KgAFZVnjx8c

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..