Hírek

Íme Brad Pitt F1-es filmjének előzetese

Brad Pitt és Damson Idris az F1 filmben.

Megérkezett az első előzetes a nemes egyszerűséggel F1 címen futó Forma-1-es filmhez, amelyben Brad Pitt alakítja a főszereplőt.

A Formula-1 valódi világát idézi meg az F1, amely a legautentikusabb autósversenyzős játékfilm címére pályáz Brad Pitt főszereplésével. A most megjelent előzetes alapján pedig minden okunk megvan a bizakodásra.

A Forma-1-rajongók megnyugodhatnak, ugyanis a projekt a Formula-1 teljes beleegyezésével és kollaborációjával készült, hogy valóban beültesse a nézőket a közel 220 km/h gyorsasággal száguldó autókba.

A történetben Pitt egy legendás volt versenyzőt alakít, aki a 90-es években a sportág top sztárjaként tündökölt. Egy komoly baleset után azonban felhagyott a Forma-1-es futamokkal. Egy fiktív csapat, az APXGP azonban visszahívja őt a versenybe, amikor a sor legvégén kullogva a tulajdonosok már nem tudnak mit kitalálni, hogy jobb eredményeket érjenek el.

Pitt karakterét egy jó barátja (akit Javier Bardem alakít) veszi rá, hogy ismét részesévé váljon ennek az őrült és pörgős világnak, és végtelen tudásával és tapasztalatával segítse a csapat üdvöskéjét, akire nagy jövő várhat.

Utóbbit alakítja Damson Idris, míg az impozáns szereplőgárdát Kerry Condon, Tobias Menzies, Kim Bodnia és Sarah Niles erősítik.

A rendezői székben Joseph Kosinski foglal helyet, akitől legutóbb a Top Gun: Mavericket láthattuk, azaz az alkotónak jócskán van tapasztalata a végtelenül gyors iramban száguldó járművek izgalmas mozivászonra vivésében.

Az Apple TV+ alkotását valós Formula-1 pályákon vették fel, Brad Pitt pedig sokszor valóban beült a volán mögé; igaz, csak egy modifikált autóval.

Az F1 várhatóan 2025. június végén kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com