Hírek

Micimackó színre lép – Íme a Christopher Robin első előzetese

A Viszlát, Christopher Robin után ismét visszatérünk a Százholdas Pagonyba! A címszerepet megformáló Ewan McGregor főszereplésével a tavalyinál egy sokkal mesésebb verzió van születőben.

A legendás mesekönyv történetét két éven belül már a másodszor mesélik el nekünk a filmvásznon. A Margot Robbie és Domnhall Gleeson nevével fémjelzett Viszlát, Christopher Robin realista megközelítése helyett a Disney égisze alatt készült Christopher Robin-ban megelevenedik majd a klasszikus történet összes, felejthetetlen figurája!

A főszerepet játszó, Ewan McGregor mellett Jim Cummings Micimackó, Chris O’Dowd Tigris, Toby Jones Bagoly és Brad Garrett pedig Füles hangjaként szólal majd meg. A színészgárda húzóneve, Ewan McGregor nemrégiben már készített egy közös filmet a Disney-vel, a tavalyi A szépség és szörnyetegben a karizmatikus gyertyatartó, Lumiére hangját kölcsönözte.

A forgatókönyvet az Oscar-díjas Tom McCarthy, valamint Alex Ross Perry és Allison Schroeder írta és A. A. Mile közismert mesehősei is felbukkannak majd a történet során.

A film augusztus 3.-án kerül bemutatásra az Államokban, várhatóan idén nyáron kerül forgalmazásba a hazai mozikban is.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya