Hírek

Íme a Legendás állatok folytatásának szereplőgárdája

legendás állatok

Remek fotón csodálhatjuk meg a Legendás állatok és megfigyelésük című film második részének hőseit. A korábbi arcokon kívül meglepetéseket is takargat a kép.

J.K. Rowling a Harry Potter után elhatározta, hogy feltárja a történet előzményeit és a varázslóvilág XX. századi történelmébe enged betekintést. Az első film 2016-ban vegyes siker volt. Sokan örültek, hogy visszatérhettek a mágusok közé, de voltak, akik szürke utánérzésnek érezték a Warner Bros. franchise-építő próbálkozását. A történet nyitva maradt a folytatáshoz, és sosem volt titok, hogy egy öt részes sorozat készül.

A második rész hivatalos címe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

A Johnny Depp által alakított gonosz varázsló karakteréről keveset tudunk, így a figura mélyebb feltárása – amit a cím is ígér – üdvözlendő. Depp még nem tudta megmutatni, milyen is Grindelwald, hiszen az előző részben kevés játékidő jutott neki.

legendás állatok és megfigyelésük

A sötét varázslatos ellen ismét Göthe Salmander (Eddie Redmayne) veszi fel a harcot. Vele tart még Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol) és az amnéziájából feltehetően kigyógyuló Jacob (Dan Fogler) is. Az első rész végén kétes volt, hogy Ezra Miller figurája, Credence életben van-e – a fotó a spekulációknak egyértelműen véget vet.

Az új szereplők közt megjelenik még Zoe Kravitz, aki Leta Lestrange-et alakítja majd, Göthe szerelmét. Mellette a New York-i afférokból ismert Callum Turner a főhős testvérét játssza. A legnagyobb durranás azonban egyértelműen a bal szélen álldogáló

Jude Law, aki nem mást mint Albus Dumbledore-t személyesíti meg.

A Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 2018. november 15-én kerül a hazai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya