Hírek

Íme Robert Pattinson Batmanként, egy kis filmzenével megspékelve

Nyúlfarknyit ugyan, de végre kaptunk valamilyen képi anyagot a készülő Batmanből. Ráadásul nemcsak Robert Pattinson menő Batman-kosztümjét, de a film egy dallamát is megismerhetjük a rövidke kamera tesztből.

Ha van film a közeljövőben, amit igazán nagy hype követ, az a Matt Reeves rendezte legújabb Batman. Ugyan a kész alkotás csak 2021-re várható, egyre többet tudunk már a Denevérember soron következő nagyvásznas kalandjáról.

Először persze az söpörte végig az internetet, hogy Robert Pattinson bújik a szuperhős bőrébe, majd lassacskán a többi szereplőt is bejelentették. Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell a Pingvin, Zoë Kravitz a Macskanő, John Turturro Falcone, Paul Dano Rébusz, Jeffrey Wright Gordon felügyelő, Peter Sarsgaard pedig egy eddig kevésbé feldolgozott karaktert, Gil Colson főügyészt alakítja majd.

Reeves tehát nem bízza a véletlenre a dolgokat, ami a szereposztást illeti. A forgatókönyvön Mattson Tomlinnal dolgozik közösen, aki két egészestés thriller és megannyi rövidfilm után először dolgozik igazán nagy költségvetésű produkción. A Batman zenéjét pedig az a Michael Giacchino szerzi, aki a Felért Oscar-díjat kapott 2010-ben. Ez a zene, illetve Pattinson jelmeze is megjelenik egy frissen közzétett kamera teszten.

Azt eddig is tudtuk, hogy Reeves a Nolan-trilógia vonalán mozogva megmarad a „sötét oldalon”, és komorabb hangvételű művel készül. Ennek egyébként szépen levezetett tendenciája van. A történet egyelőre ugyan nem ismert, de a szereposztásból tudjuk, hogy a jövőre érkező film a már jól ismert ellenfeleket állítja hősünkkel szembe. Kérdés persze, hogy a hangvétel és az új megközelítés elég-e ahhoz, hogy tényleg maradandó Batman-film készüljön. Vajon Reeves és Pattinson párosa képes megújítani a műfajt? 2021 júniusában kiderül.

Addig is nézegessük Pattinsont és várjuk a további híreket!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com