Hírek

Impozáns szereplőgárdával jön Jessica Chastain kémthrillere, a 355

Zero Dark Thirty

Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Marion Cotillard, Penelope Cruz és Fan Bingbing egy izgalmas thrillerben, egy X-Men rendezővel kiegészülve. Készül a 355! – írja a Collider.

A 355 címen futó projekt maga Jessica Chastain fejéből pattant ki. Az ötlet saját bevallása szerint abban az időben fogalmazódott meg benne, amikor a Zero Dark Thirty című alkotást forgatták és először találkozott a 355-ös kódnévvel. Eredetileg egy bizonyos női kém fedőnevét jelentette, mára azonban általánosan használják a kódot női CIA kémekre, akiknek titkos az azonosságuk.

Chastain a legújabb X-men-film forgatása alatt vázolta a terveit a rendező Simon Kinberg előtt, aki azonnal részt akart venni a filmben. Kinberg egyébként most debütál majd rendezőként a Sötét Főnixszel, producerként azonban közel 40 produkcióban tevékenykedett már, úgyhogy a filmes világ nem új számára.

A 355 forgatókönyvét végül Theresa Rebeck írja majd, a történet pedig egy női kémekből álló elit csoportot követ majd nyomon, akiket azért toboroznak össze, hogy megvédjék a világot egy hatalmas fenyegetéstől.

A Jessica Chastain vezette gárda elvileg azonos hangsúlyt kap majd a film során, egyenlő játékidő és önálló cselekményszál jut mindenkinek. A 355-ben szerepel még Lupita Nyong’o, Penelope Cruz, Marion Cotillard és Fan Bingbing is.

A filmnek egyelőre nincsen premierdátuma, de ilyen alkotókkal biztos, hogy hazánkba is eljut majd a 355.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..