Hírek

Itt az Indiana Jones 5 első előzetese a fáradhatatlan Harrison Forddal

Az India Jones 5 jövő nyáron lesz látható majd a mozikban, addig is itt az első előzetes tele nosztalgiával.

A 2023. június 30-ra ígért premierdátumig még sokat kell aludni, de addig is belenézhetünk a nosztalgiával túlfűtött India Jones 5, vagyis eredeti címén Indiana Jones and the Dial of Destiny első előzetesébe. Harrison Ford egy kissé megöregedett professzorként kacsint ránk az előzetesben, akiben első ránézésre több a régi történetek felett való merengés, mint a tettvágy. De hát aki egyszer rálépett az útra, az egész életében kalandor marad, így Indiana Jones sem az a figura, aki nyugdíjba tudna vonulni. A jövő nyáron érkező film az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága folytatása.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy Phoebe Waller-Bridge lesz Harrison Ford társa az Indiana Jones 5-ben. Most azonban láthatjuk is az előzetesben, hogy Phoebe Waller-Bridge valóban nagymértékben része lesz az akciójeleneteknek, megosztva a reflektorfényt Harrison Forddal, aki most 80 éves, és még mindig vagányan beleveti magát az akcióba!

Eddig Phoebe Waller-Bridge mellett ők csatlakoztak Harrison Fordhoz a kalandban: Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones és Antonio Banderas. Az Indiana Jones 5-öt a kétszeres Oscar-díjra jelölt James Mangold rendezi.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com