Hírek

Indul a Budapest Secret Cinema

indiana-jones-and-the-last-crusade1A nyár legújabb mozis őrülete, a Budapest Rooftop Cinema után megérkezett a Winter Edition: a Budapest Secret Cinema október 26-án, egyelőre titkos helyszínen startol az  Indiana Jones Klasszik Kaland Maratonnal.

A Budapest Secret Cinema egy olyan extrém vetítéssorozat, amely egyesíti a klasszikus filmklub, a magasfokú szórakozás és a minőségi vendéglátás össszes erényét, és mindezt különleges helyszínekhez köti. Egykori elegáns filmszínházak, tetőteraszok, indusztriális loftok, speciális, nem mindenki számára ismert titkos helyek lesznek az esemény befogadói.

A BSC vendégei egy komplex “mozis” élményt kapnak, hiszen nem csak egy filmet láthatnak, hanem a vetítést követően egy tematikus esemény részeseivé is válhatnak. A vetítésről folyamatosan új információk a Budapest Rooftop Cinema Facebook oldalán olvashatók.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!