Hírek

Indul a Paramount csatorna

paramountA hazánkban a világon harmadikként debütáló Paramount csatorna a legnagyobb mozifilmek válogatását hozza el otthonunkba, hogy egy jót nevethessünk, reszkethessünk, vagy éppen elgondolkodhassunk a legendás amerikai filmstúdiók egy-egy remekművén. A csatorna indulásával olyan szupersztárokkal osztozhatunk estéinken, mint Angelina Jolie, Liv Tyler, Johnny Depp, Kevin Spacey, Patrick Swayze vagy Robert De Niro.

Igazi sztárparádéval és tematikus napokkal indít a február 14-én debütáló csatorna. Hogy az elmúlt évek bombasikereit felvonultató kínálatból a lehető legkönnyebben ki tudjuk választani a hangulatunkhoz illőt, tematikus blokkok segítenek majd, amelyek műfaj szerint rendezik egy-egy napra a legendás filmalkotásokat.

A „Pörgős Hétfőkön” a legnagyobb sikerű akció- és kalandfilmek közül válogathatunk, mint a Jurassic Park trilógia, Pitch Black – 22 évente sötétség, SID 6.7 – A tökéletes gyilkos Denzel Washington és Russel Crowe főszereplésével, a Légörvény, vagy a Ragadozók.

Másnap, a „Piszkos Kedden” a legizgalmasabb krimiken és thrillereken izgulhatunk: láthatjuk például a Közönséges bűnözőket Kevin Spacey-vel, Robert De Niro remek gonoszkodását a Cape Fear – A Rettegés fokában, vagy A félelem országútján és a Manhattanre leszáll az éj című alkotásokat.

Félelem és reszketés Las Vegasban
Félelem és reszketés Las Vegasban

A könnyed szórakozás rajongóinak kedveznek majd a „Pezsgő Szerdák”, hiszen ezeken az estéken szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb vígjátékok lepik el a csatornát. Újra csajozni indulnak a Diszkópatkányok, de olyan filmek is adásba kerülnek, mint a Patrick Swayze és Wesley Snipes női ruhás főszereplésével készült Wong Foo, kösz mindent! – Julie Newmar, a Vámpír Brooklynban, Liv Tyler is remekel az Érzéki csalódásban, de Néma Bob is újra megszólal Shop-show-ban.

A péntek este pedig a hét filmjéé: igazi nagyágyúkkal találkozhatunk majd. Olyan remekművekbe futhatunk többek között, mint a zseniális Nagy Lebowski, Angelina Jolie egyik legkobb alakítása, a Határok nélkül, az Alfie, a Boldogító nem, A császárok klubja, vagy Az Időjós. A szombat esték pedig igazán pikánsnak ígérkeznek: ekkor kerülnek többek között műsorra a csatorna korhatáros alkotásai, például a minden képkockáján hollywoodi nagyágyúkat felvonultató Rövidre vágva, Az utolsó belövés Tim Roth és Tupac Shakur remekelésével, a Félelem és reszketés Las Vegasban Johnny Deppel.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya