Hírek

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül kedvező áron, a világ legnagyobb stúdiói által készített hollywoodi filmekkel és exkluzív új sorozatokkal.

A SkyShowtime mostani lépése a szolgáltatás eddigi legnagyobb bővülése. A nyolc új országgal együtt a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Ezekben az új országokban az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve film-, sorozat- és franchise-katalógusának választékához. A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Max-tól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

Az indulás pillanatában olyan filmeket érhetnek el a nézők, mint a Rohammentő, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Jerry és Marge lottó titkai (Jerry and Marge Go Large), a Jurassic World: Világuralom, a Ray Donovan: The Movie, a Redeeming Love, A rosszfiúk, a The Hanging Sun, Az északi és a Top Gun: Maverick.

Ezen felül az előfizetők változatos sorozatkínálatot is elérhetnek, olyan címekkel, mint az 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, Amerikai dzsigoló, Funny Woman, Halo, Esküdt ellenségek 21. évad, Let The Right One In, Mayor of Kingstown 1. és 2. évad, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkezik az A Town Called Malice, a Belfast, a Drift – Partners In Crime (S1A), a Lioness, a Nem, a Minyonok: Gru színre lép, a Rabbit Hole, a Mosolyogj, A fekete telefon és a The Great Game.

A közép- és kelet-európai előfizetők is megtekinthetik a SkyShowtime Originals két első, 2023-ban induló sorozatát: a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka című alkotásokat.

Jó hír, hogy az HBO Max-ról törölt A besúgó is ide költözik.

Emellett márciustól hét helyi sorozat is látható lesz az előfizetők számára, többek között: Czech It Out (Csehország),​ Hackerville (Románia), One True Singer (Románia),​ Ruxx (Románia), ​Tuff Money (Románia), The Sleepers (Csehország) és a Siker (Horvátország).

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime nyolc új országban történő bevezetésével elképesztően jól indul ez az év. Ez az eddigi legnagyobb méretű piaci bevezetésünk, és hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy olyan, már sikeresen működő szolgáltatásra építhetünk, amely az északi országokban, valamint Hollandiában, Portugáliában és számos adriai piacon már bizonyított. Biztos vagyok benne, hogy új nézőink Közép- és Kelet-Európa-szerte egyaránt kedvelni fogják a kedvező áron kínált fantasztikus film- és sorozatválasztékunkat. Izgatottan várjuk azt is, hogy végre visszahozzuk a képernyőkre a közkedvelt helyi saját gyártású tévésorozatokat Közép- és Kelet-Európába.”

Harsányi Gábor, a SkyShowtime közép-kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime hihetetlen tartalomkínálattal jelentkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy új előfizetőink számára Közép- és Kelet-Európa-szerte új és exkluzív hozzáférést biztosíthatunk az ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és legnagyobb kasszasiker filmjeihez, továbbá olyan helyi és saját gyártású műsorokhoz, amelyek különös jelentőséggel bírnak a közönségünk számára. Nagyon lelkesítő, hogy ez a világszínvonalú prémium kínálat helyi történetekkel kiegészülve és rendkívül versenyképes ajánlatként érkezik meg egész Közép-Kelet-Európába.”

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n és.

A SkyShowtime Albániában, Észak-Macedóniában, Koszovóban és Szlovákiában havi 5,99 euróért lesz elérhető, Romániában pedig havi 3,99 euróért vehető majd igénybe. Csehországban havi 179 koronába,

Magyarországon havi 1999 forintba,

Lengyelországban pedig 24,99 zlotyiba fog kerülni.

A mostani indulás a következő lépése a SkyShowtime várva várt piacralépési sorozatának, amelynek során szeptemberben Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, októberben Hollandiában és Portugáliában, decemberben pedig Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában, valamint Szlovéniában már elérhetővé vált a szolgáltatás.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!