Hírek

Indul az Egynyári kaland negyedik évada

Az Egynyári kaland elérkezett a negyedik, egyben utolsó évadához. Kijött a szezon előzetese is.

Az Egynyári kaland negyedik évadának története egy év elteltével folytatódik, a történet fő helyszíne ezúttal váltakozva a Balaton, valamint a főváros lesz.

A szezon 8 epizódja a hangsúlyokat elsősorban a párkapcsolati helyzetekre helyezi.

Választ kapunk arra, hogy a korábbi évadokból ismert párosok: Zsófi-Bence, Luca-Ákos, Enikő-Levi, Gábor-Boglárka együtt tudnak-e maradni.

A negyedik évadban Zsófi (Schmidt Sára), áthallgatással egy budapesti egyetemen tanul, valamint összeköltözik pszichológus barátjával, Kornéllal (Fehér Dániel). Az egyetem nem kis megpróbáltatás számára, valamint barátjával sem felhőtlen a kapcsolatuk. Főként, miután a 2. évadban megismert Misi (Ember Márk) újra képbe kerül Zsófi életében.

Bence (Rubóczki Márkó) is kihívások elé néz: hajópincér szeretne lenni. Azonban amíg a nagy lehetőségre vár, üzletvezetői állást kap Szabó Győző éttermében, ahol megváltozott munkaképességű kollégák teszik őt próbára.

Enikő (Piti Emőke) állást kap egy feltörekvő művészeti galériában, minden idejét a munkával tölti, végre megtalálta álmai állását. A rengeteg elfoglaltság azonban Levivel való kapcsolatának a rovására megy, főként azután, hogy megismeri a bohém művészt, Donátot (Szőcs Artur).

Levi (Király Dániel) próbál lazának mutatkozni és elfogadni az Enikő sikerei okozta figyelemhiányt. Gábor (Héricz Patrik) és Boglárka (Bajor Lili) már házastársként tér haza Amerikából. A közös nyaraláson feltett szándékukká válik, hogy Levinek egy hozzá illő párt találjanak. Erre az előző évadban megismert Kökényt (Waskovics Andrea) szemelik ki.

Luca (Walters Lili) nagy reményekkel vág neki a nyári szünetnek, hiszen Ákossal (Fehér Balázs Benő) közös zenei karriert terveztek. Ákosnak azonban már van egy zenekara Budapesten, így halogatja a balatoni látogatást. Luca elkezdi a maga útját járni, a fotózásban találja meg önmagát, amihez segítséget nyújt neki az Enikőn keresztül megismert művész, Donát.

Ákos próbál visszaférkőzni Luca bizalmába, azonban ezt nehezíti a körülmény, hogy felbukkan édesanyja, Szilvia (Nyári Szilvia), aki nem kevés bonyodalmat okoz Ákos életében.

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója az Egynyári kaland című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája április 27-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.