Hírek

Interaktív horror-thrillerben szerepel Dario Argento és Franco Nero

Franco Nero

A The Run rendezője nem Argento, hanem Paul Raschid brit rendező. Az interaktív filmet már forgatják.

A giallo 83 éves mestere, Dario Argento (Sóhajok, Mélyvörös, Phenomena) és a 82 éves spagettiwestern-legenda, Franco Nero (aki a Django és a Honfoglalás óta például A pápa ördögűzőjében is szerepelt) közreműködésével készül Paul Raschid interaktív filmje, a The Run – írja a Deadline. A rendező korábban is videojátékokat és hasonló interaktív filmeket készített.

Raschid a saját forgatókönyve alapján rendezi a filmet, amelyet horror-thrillerként jellemeznek. Az interaktivitás lényege, hogy a nézőnek a történet különböző pontjain a főhős számára nagy tétet jelentő döntéseket kell meghoznia, amelyek befolyásolják a történet irányát, és bizonyos esetekben korai halálát is eredményezhetik…

A projekt jelenleg Észak-Olaszországban forog. Egy lakott területtől távol eső futópályán játszódik, ahol egy híres fitnesz influencer reggeli futása a túlélésért folytatott harccá válik, amikor elkezdenek vadászni rá, látszólag indíték nélkül. A főhős útközben találkozik Matteóval, a helyi farmerrel, ezután pedig a néző döntései határozzák meg, hogy túlélik-e a kalandot, vagy meghalnak.

A főszerepben Roxanne McKee (Trónok harca, Herkules legendája, Válaszcsapás) és George Blagden (Vikingek, Black Mirror, Versailles) látható. A szereplőgárdát Fabio Testi (Egyszer volt, hol nem volt, Levelek Júliának), Jamie Ward (Az úr sötét anyagai, Tyrant), Jemma Donovan (Neighbours, Spotless) és Katia Ricciarelli (Un Passo Dal Cielo, Come una Madre) egészíti ki.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com