Hírek

Internet nincs, szarvasok vannak – Távol a világtól előzetes

A Mr Robot alkotójától érkezik a Netflix legújabb világvégét sejtető darabja, a Távol a világtól. Nem is akármilyen színészekkel! Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Kevin Bacon is szerepelnek a misztikus thriller-drámában.

Szűk két hét és elénk kerül a Netflix legújabb nagy dobása. A Távol a világtól című adaptációt sztárparádéval hozza el nekünk a Mr Robotért is felelős Sam Esmail.

A történetben egy házaspár két tinédzser gyermekével kibérelnek egy hatalmas villát, hogy nyugalomban töltsenek egy családi vakációt. A béke azonban hamar felborul, amikor országos áramszünet üt be és a telefonok, tévék és internet is megszűnik működni. Nem sokkal rá pedig még egy apa-lánya duó is felbukkan, akik menedéket kérnek a nagy házban. És a furcsaságok java még hátra van, ugyanis másnap reggelre százával bukkannak fel szarvasok a környéken.

A Távol a világtól előzetese felsorakoztatja a főbb szereplőket: Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Kevin Bacon is felbukkan a bő 2 perces trailerben.

Amely egyébként egy látványos, misztikus és feszültséggel teli alkotást ígér, természetesen kiváló színészi játékkal.

Olvasd el szerintünk mik voltak Ethan Hawke legjobb alakításai eddig!

A nagy négyeshez csatlakozik még Myha’la Herrold, Farrah Mackenzie és Charlie Evans. A forgatókönyvet maga Esmail írta Rumaan Alam 2020-ben megjelent azonos című regénye alapján. A film pedig úgy tűnik, hogy nagyban követi majd az eredeti anyagot; a legnagyobb különbség az lesz, hogy amíg a könyvben az Ali alakította George a feleségével bukkan fel a családi villa ajtajában, addig a filmben a lányát találjuk mellette.

A Távol a világtól december 8-án érkezik a Netflixre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com