Hírek

Spider-Man: Into the Spider-Verse előzetes

A Sony bemutatta az animációs Pókember vadiúj előzetesét. Az Into the Spider-Verse egy multi-dimenziós világba repíti nézőit, ahol mindenféle pókemberek léteznek.

A Spider-Verse egy 2014-es Marvel-képregény adaptációja, melyben mindenféle alternatív világok léteznek, alternatív pókemberekkel. A főhős a latin és afroamerikai gyökerekkel rendelkező Miles Morales.

A pókemberek hangjáért többek között Nicolas Cage (mint Spider-Man-Noir), Kimiko Glenn (mint Peni Parker), és John Mulaney (mint Spider-Ham) felelősek.

Az Into the Spider-Verse mókásnak és ötletesnek ígérkezik. Íme az előzetes:

 

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..