Hírek

Ironheart is szerepel a Fekete Párduc második részében, ez a színésznő alakítja

Dominique-Thorne-Ironheart-Fekete-Párduc-2

A Fekete Párduc második részében feltűnik Vasember utódja, Ironheart, aki nemsokkal a film után saját sorozatot is kap.

Dominique Thorne, azaz Ironheart saját Disney+ sorozatot kap, de még mielőtt a kisképernyőn kibontakozna, szerepelni fog a Fekete párduc 2-ben is – erősítette meg a Variety. A hírt először Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke adta a rajongók tudtára egy Comicbook.com-on megjelent interjúban.

„Most forgatjuk a Fekete Párduc 2-t (Black Panther: Wakanda Forever) és Riri Williams karakterét ebben a filmben fogjátok megismerni. (Dominique) most kezdett forgatni, mielőtt az Ironheart sorozatot elkezdené” – mondta Feige.

Amerikai Afrika – Fekete Párduc

Ironheart, vagyis Vasszív először 2016-ban tűnt fel a Marvel képregények lapjain. Polgári nevén Riri Williams 15 éves MIT diák, aki visszamodellezi Vasember páncélját, annak érdekében, hogy saját páncélt készíthessen. Az igazi Vasember, vagyis Tony Stark segíti a csodagyereket, így válik belőle Ironheart, a szuperhős.

Ironheart önálló Disney+ szériáját még 2020 decemberében jelentette be a cégóriás, de a premierdátumot még mindig nem hirdették ki.

A Fekete Párduc folytatása 2022. július 8-án debütál a mozikban, a forgatás idén júniusban kezdődött. A cselekmény részleteit a stúdió titokban tartja, teljesen még a színészgárda sem biztos. Nagy valószínűséggel Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba és Angela Bassett szerepelni fognak a filmben a már biztos szereplő, Dominique Thorne és a Tönkretehetlek színésznője, Michaela Coel mellett.

Thorne a közelmúltban szerepelt a Judas and the Black Messiah és a Ha a Beale utca mesélni tudna filmekben.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com