Hírek

Isabel Coixet első tévésorozatát rendezi

Isabel Coixet jelenleg első tévésorozatát rendezi Foodie Love címmel az HBO Europe részére. A széria egy olyan párt követ nyomon, akik egy foodie-kat összekötő applikáció segítségével találkoztak.

A Foodie Loveban a két fiatal egymást követő randevúik során fedezik fel rajongásuk olyan közös pontjait is, mint például, hogy mind a ketten szeretik a japáncitromot.

„A Foodie Love két nagy szenvedélyem, a románc és az ételek egybefonódása”  nyilatkozta Coixet.

Minden helyszín, ami feltűnik a sorozatban, illetve minden, amit esznek, valódi. Egyedül a történet kitalált, amire hatással voltak a rendezőnő személyes tapasztalatai is.

Coixet korábbi, Netflix részére forgatott, Elisa y Marcela című filmje legutóbb a Berlinale versenyszekciójában volt látható.

A premier dátumáról még nincs hivatalos információ, de az már nyilvános, hogy a produkció egyszerre fog premierelni az HBO Europe platformjain.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..