Hírek

Ismét a természetben filmezi Will Smith-t Darren Aronofsky

Két évvel előző közös munkájuk után ismét együtt forgat Darren Aronofsky és Will Smith. Ezúttal egy minisorozat, a Welcome to Earth érkezik a párostól – írja a Deadline.

A 2018-as Volt egyszer egy bolygót követően ismét összeáll Will Smith, Darren Aronofsky és a Nat Geo. És noha a pár évvel ezelőtti ismeretterjesztő sorozat a tudományt hajlamos volt olykor a felszín alatt hagyni,

az alkotás lehengerlő képi világa, Aronofsky kézjegye, no meg Smith eszméletlen lelkesedése miatt mindenképpen érdemes volt a figyelemre.

Most valami nagyon hasonlóra számíthatunk. A Welcome to Earth címet kapó dokumentarista minisorozat a Disney+-on debütál majd valamikor a közelgő hónapokban. Pontos premierdátum ugyan még nincs, de a projekt már az utómunkálatoknál jár.

A tematika persze szintén adott: Will Smith a természetet járva mutatja be a minket körülvevő csodákat vagy éppen veszélyeket, kiemelve, hogy mennyire és miért is fontos, hogy óvjuk környezetünket. A színész állítólag egy aktív vulkánba is lemászik, illetve a tengerek legmélyét is felfedezi.

Ha nem is a következő David Attenborough bontakozik ki előttünk, mi így is várjuk az új alkotást.

Amely egyébként csak egy lesz a színész igen sűrű naptárjában. Idén érkezik a casting-botrányáról már elhíresült King Richard, amelyben Smith a teniszes Williams-lányok édesapját alakítja majd. Készülőben egy életrajzi film is, amely a ’70-es, ’80-as évek Harlemét idézi meg, amikor néhány afro-amerikai rosszfiú uralta New York negyedét.

Ezek mellett folytatást kap a Netflixes Bright David Ayertől, valamint 4. etappal érkezik a Bad Boys is, miután tavaly bemutatták a franchise 3. darabját, a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés