Hírek

Ismét bővült a Stranger Things stábja

Stranger Things harmadik évada újabb két taggal bővült – köztük A herceg menyasszonya Westley-jével.

A herceg menyasszonyából ismert Cary Elwes  és Jake Busey a Csillagközi invázióból csatlakozott a Stranger Things harmadik évadának stábjához – értesült a The Wrap. Elwes Kline-t, az ijesztő kisváros polgármesterét fogja alakítani, míg Busey egy Bruce nevű karaktert játszik majd; erről azonban egyelőre csak ennyit tudni. Az információt a Netflix fő tartalomért felelős dolgozója, Ted Sarandos jelentette be április 18-án a cég What’s Next nevű eseményén Rómában.

Korábban azt már közölték – és mi is megírtuk –, hogy Ethan Hawke és Uma Thurman lánya,

Maya Hawke is csatlakozik a stábhoz mint új főszereplő, illetve a Lucas húgát alakító Priah Fergusson visszatérő szereplő lesz.

Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Materazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Winona Ryder és a seriffet alakító David Harbour pedig biztosan visszatérnek a sorozatba.

Stranger Things harmadik évadának egyelőre nincs kitűzve premierdátuma.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..