Hírek

Ismét Christian Bale-t és Steve Carrellt rendezi Adam McKay

A nagy dobás alkalmával együtt dolgozó két színész és rendező ezúttal egy életrajzi filmet készít Dick Cheney néhai alelnökről. Az egyelőre cím nélkül futó projektben láthatjuk még Amy Adamset is – áll a Collider hírében.

A 2015-ös A nagy dobás meglepően frappánsan, humorosan és mégis a témát a kellő komolysággal kezelve mutatta be a az elmúlt időszak egyik legnagyobb világgazdasági válságának hátterét. Ha pedig a filmet rendező Adam McKay minden valós történet alapján készülő alkotását így készíti el, van okunk várni a Dick Cheney amerikai alelnökről szóló életrajzi filmjét is.

Már csak azért is, mert az 5 Oscar-díjra jelölt alkotás (egyet el is hozott) nagy erénye volt a színészi játék Christian Bale, Steve Carrell, Brad Pitt és Ryan Gosling közreműködésével. McKay a legújabb filmjéhez pedig a korábbi stábból két színészt is újra a kamerája elé rak. Bale alakítja majd Cheney-t, míg Carrell Donald Rumsfeld külügyminisztert játssza. Amy Adams pedig Cheney feleségét, Lynne-t jeleníti meg.

A projekt egyelőre gyerekcipőben jár, se címe, se további szereplői, se premierdátuma nincs még, de ha a meglévő nevekből indulunk ki, jó filmnek nézünk elébe. Arról nem is beszélve, hogy a producerek között találjuk magát a rendezőt, Brad Pittet és Will Ferrelt is.

Adam McKay egyébként egy másik életrajzi ihletésű filmen is dolgozik majd a közeljövőben. A Bad Blood címen futó dráma egy Elizabeth Holmes nevű feltalálóról szól, akit Jennifer Lawrence alakít majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com