Hírek

Ismét grandiózus westernt rendez Kevin Costner

Közel 20 éves kihagyást követően ül ismét a kamera másik oldalára Kevin Coster. Az alkotó ezúttal is egy westernt hoz el nekünk: a Horizon vélhetően jövőre kerülhet a mozinézők elé.

A Farkasokkal táncoló és a Fegyvertársak után megint a western műfaja felé fordul Kevin Costner – már ami a rendezői minősítését illeti. Hiszen színészként jóval több műfaji alkotásban szerepelt már, többek között legutóbb a Yellowstone című nagy sikerű western sorozat főszerepében tűnt fel.

Most azonban egyik nagy szerelem projektjét hozhatja tető alá Costner. A Horizon című film 15 évet ölel fel az amerikai polgárháború előtti és utáni időszakokat érintve.

A történet – ahogy azt maga az alkotó leírja a Deadline hírében – arra fókuszál majd, hogyan is alakult a helyzet az Amerika nyugati részét elfoglaló telepesek és az őslakos emberek, valamint a természet között. A kétszeres Oscar-díjas művész egy őszinte alkotással készül, amelynek szívében az emberek és tetteiknek következményei állnak.

Ahogy azt korábbi filmjeinél is megszokhattuk már, Kevin Costner ismét magára osztott egy szerepet az alkotásban, ahogy a produceri munkálatokból is kiveszi majd a részét.

Noha premierdátumról még korai beszélni, a film előmunkálatai most februárban megkezdődnek. Ez azt is jelenti, hogy a további szereplők castingja is beindul, úgyhogy hamarosan biztosan újabb hírek jelennek meg a Horizon kapcsán.

Addig pedig a Yellowstone rajongói reménykedhetnek abban, hogy egy 5. évaddal is megajándékozza őket a Paramount.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!