Hírek

Ismét közös filmben Julia Roberts és George Clooney

Fotó: Tony Barson

Harmadik közös filmjére készül Julia Roberts és George Clooney. A két sztár ezúttal egy elvált pár alakít majd a Ticket to Paradise című romkomban – írja a Deadline.

Az Ocean’s-filmek és a Pénzes cápa után megint együtt láthatjuk majd Hollywood két legnagyobb sztárját.

A duó ráadásul egy hagyományos romantikus vígjátékban érkezik majd a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba rendezőjétől.

A Ticket to Paradise a Universal Pictures égisze alatt készül majd el Daniel Pipski forgatókönyve alapján. A rendezői székben pedig Ol Parker ül.

A történet egy elvált középkorú párról szól, akik Balira utaznak, hogy megakadályozzák lányukat egy szerintük végzetes hiba elkövetésében. Nem nehéz elképzelni, hogy a film végén ismét egymásra talál majd a két szülő. De aztán az is lehet, hogy egy frappánsabb és csavarosabb műfaji filmmel lesz majd dolgunk.

További szereplőkről egyelőre nem tudni, de ilyen alap gárdával esélyes, hogy a lány szerepére is egy A-listás színész érkezik majd.

Premierdátumról egyelőre nincsenek hírek. George Clooney hamarosan ismét rendez, ráadásul Ben Affleck és Tye Sheridan párosát, ez lesz a The Tender Bar. Julia Roberts pedig a kisképernyőre vándorol Sean Penn oldalán. Hamarosan érkezik ugyanis a Gaslit című politikai sorozat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com