Hírek

Ismét maffiafilmben szerepel Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a The Black Hand című adaptációban kerülhet legközelebb ismét maffiás filmbe. A történet Stephen Talty azonos című regényéből készül, és DiCaprio ezúttal is magára vállalta a produceri teendőket is – írja a collider.

Bár a várva várt Oscar-díjat megkapta a színész A visszatérőben nyújtott alakításáért, 2016-ban nem láthattuk őt egy nagyjátékfilmben sem. A mozit szerencsére így sem kerülte el, hiszen még a magyar forgalmazók is jónak látták műsorra tűzni a DiCaprio közreműködésével készült Özönvíz előtt című nagyszabású dokumentumfilmet.

A pihenés azonban, úgy tűnik, véget is ért, hiszen újabb projektekbe fog bele a színész. Ismét együtt fog dolgozni Martin Scorsesevel a The Devil In The White City című Erik Larson adaptációban, és megint összeáll A visszatérő forgatókönyvéért felelős Mark L. Smith íróval (Conquest). De tervben van egy identitásproblémás figura megformálása is (The Crowded Room), ahogy készül egy életrajzi film is az ’50-es évek egyik legmeghatározóbb zenei alakjáról, Sam Phillipsről, aki olyan sztárok karrierjét indította el, mint Elvis Presley vagy Johnny Cash. Az alkotásban a színész főszereplőként és producerként is részt vesz.

Ahogy azt teszi a The Black Hand címen futó maffia-krimi-thrillerben is. Stephen Talty regénye az 1900-as évek elejére visz minket New Yorkba, ahol Joseph Petrosino detektív egy kegyetlen bandával találja szembe magát, akik bevándorlók gyermekeit rabolják el váltságdíj fejében, robbantanak, gyilkolnak és hamarosan az egész várost rettegésben tartják. Az olasz Sherlock Holmesnak is becézett Petrosino szembeszáll a bűnözőkkel, de az összecsapásuk végkimenetele nem tűnik kedvezőnek a rendőr szempontjából.

Sajnos DiCaprio jócskán betáblázott rendje miatt egyelőre nem tudni, mikor is érkezik a mozikba a film, de mi mindenképpen várjuk sok szeretettel.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!