Hírek

Ismét összeáll Charlize Theron és a Netflix

halhatatlan gárda
Vajon az új film hozza majd az előző kollaboráció sikerét?

A halhatatlan gárda után ismét egy eredeti Netflix-produkcióban szerepel majd Charlize Theron. A készülő The School for Good and Evil ráadásul egy népszerű fantasy adaptációja lesz – áll a Deadline hírében.

Szépen kezd összeállni az újabb ígéretes Netflixes fantasy-adaptáció. A streaming óriás ezúttal egy jól ismert tündérmesét dolgoz fel Charlize Theron közreműködésével.

A színésznő mellett pedig egy másik A-listás sztár is leszerződött a produkcióhoz: Kerry Washington is szerepelni fog a filmben.

A történet egy különleges iskolában játszódik, ahol a tündérmesék jó és rossz karaktereit nevelik ki a fiatal generációkból. A középpontban két lány áll, Sophie és Agatha, akiknek a kalandjaira épült az eredeti könyvtrilógia.

A Netflix feldolgozása ugyanis Soman Chainani később hat részessé kinövő young adult fantasy regényeire épül majd. A bestsellerek első darabja még 2013-ban jelent meg, azóta pedig újabb öt rész érkezett a sorozathoz, utoljára tavaly júniusban. Ekkor érkezett a befejező regény, One True King címmel. A könyveket több mint 30 nyelvre fordították már le és közel 2,5 millió példányt adtak el belőlük világszerte.

A két fiatal lány főszerepére már korábban megtalálták a színésznőket: Sophie-t Sophia Anne Caruso alakítja majd, míg Agatha bőrébe Sofia Wylie bújik bele. Mellettük látjuk majd Charlize Theron és Kerry Washington párosát, akik az iskola egy-egy tanárát elevenítik meg.

Megannyi hasonló alkotás mellett tehát ismét egy tinédzserekkel operáló fantasy kerül majd elénk, amelyből többet is láthattunk az elmúlt években a streaming oldalán. Gondoljunk csak a Cursed: Átkozott, a Levél a királynak vagy a friss Végzet: A Winx Saga című sorozatokra.

Azt nem tudni pontosan, hogy mikor is érkezik majd a The School of Good and Evil, de remélhetőleg a Netflix jobban sikerült fantasy darabjait (pl. The Witcher) idézi majd meg.

A rendezői székben Paul Feig ül, míg a forgatókönyvet az eredeti regények alapján David Magee és Laura Solon írják.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com