Hírek

Isten hozott a dzsungelben!

Alexander Skarsgård

Hamarosan viszont láthatjuk a mozikban Tarzant, a dzsungelben nevelkedett fiút, aki immáron feleségével a viktoriánus Londonban él. Annyit előzetesen elárulhatunk, hogy a film nem kevés meglepetést tartogat a történet folytatására éhes nézőknek.

A Warner Bross közreadta a The Legend of Tarzan című filmről az első fotókat az USA Today-ben. A filmnek a True Blood-ból ismert Alexander Skarsgård a főszereplője, és a Suicide Squad-ból ismert Margot Robbie az ő szerelme. Ez a Tarzan történet — amelyet az utolsó négy Harry Potter filmet is jegyző David Yates rendezett — azzal kezdődik, hogy a főszereplő már elhagyta dzsungelbéli otthonát, és feleségével a viktoriánus Londonban él. Yates filmje szakít Edgar Rice Burroughs mindenki által jól ismert hőstörténetével, az ő Tarzanja tíz évvel később már jól beilleszkedett a 19. század végi angol arisztokratikus létformába és öltönyben pompázva épp úgy néz ki, mint az akkori kor embere. Ám amikor megbízzák, hogy parlamenti küldöttként térjen vissza, azonnal útra kel Kongóba. „A történet szinte az eredeti klasszikus mese fordítottja, amely a vadember megszelidítéséről szól” – nyilatkozta Skarsgård az USA Today-nek. „Ez egy olyan emberről szól, aki visszafele tart, és ahogy lassan lehámozódnak róla a rétegek, úgy válik egyre állatiasabbá, míg végül a személyiségének ez az oldala kerekedik felül.”

A filmben játszik még Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson és Christoph Waltz.

A The Legend of Tarzan 2016. július 1-én kerül bemutatásra a mozikban.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés