Hírek

Isteninek ígérkezik az új Farelly-film! – Green Book trailer

Peter Farelly a szuperelegáns Mahershala Alival és a borzasztóan vicces akcentussal beszélő Viggo Mortensennel készítette el új filmjét. Íme a Green Book első előzetese.

Nem erre számítottunk a Farelly testvérek egyik felétől sem: a Dumb és Dumber – Dilibogyók, a Keresd a nőt! vagy az Agyő, nagy ő! Direktorai nem éppen szofisztikált humorukról híresek. A páros utoljára a Dumb és Dumber kettyóban rendezett együtt. Úgy tűnik, Peter most nem viszi magával legújabb munkájába szinte a kettős védjegyévé vált vicceket, és egy sokkal érzékenyebb filmmel tér vissza a nagyvászonra.

A film egy különös utazás története, amikor is egy kidobó (Mortensen) elszegődik egy zongorista (Ali) sofőrjének annak délvidéki turnéjára. A sztorit az egyik forgatókönyvíró, Nick Vallelonga apja inspirálta. A könyvön egyébként Brian Hayes Currie-vel egyetemben maga a rendező is dolgozott.

A Green Book Torontóban debütál, majd novemberben kerül az amerikai mozik műsorára – hogy hozzánk mikor érkezik, nem tudni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..