Hírek

Itt a The Woman in the House… újabb előzetese

A The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window gigantikus hosszúságú címe már önmagában feltűnést kelt. Ugyan a Netflix egyik legújabb thriller sorozatáról van szó, az újabb előzetes inkább komédiát sejtet, ahogy a túltolt cím is.

A Netflix közzé tette az első teljes előzetest és újabb jelenetfotókat a The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban) című sorozatból. A dark comedy főszereplője Kristen Bell, aki egy válás után igencsak magányos időszakát tölti a címben szereplő lakásban különféle borok és tabletták társaságában.

A magányos, szerfüggő nő furcsa dolgokat lát maga körül, de leginkább a szomszédos házban, amikről igazából maga sem tudja, hogy hallucinációk vagy valóban megtörténtek.

Az eleinte megértő környezete pedig egyre kevésbé hisz bárminek is, amit mond és igazából egyre kevésbé is tolerálja őt. A nő fő elképzelése, hogy valakit megöltek, de vajon tényleg? Lássuk az előzetest!

A sorozat showrunnerjei Rachel Ramras, Hugh Davidson és Larry Dorf, nekik köszönhetjük ezt a pszichológiai thrillert, amely várhatóan humorban is bővelkedik, még ha a sötétebb fajtából is. Kristen Bell szomszédait Tom Riley és Samsara Yett alakítja. Mellettük felbukkan még Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony és Benjamin Levy Aguilar. Az executive producerek: Will Ferrell, Jessica Elbaum és Brittney Segal.

A sorozat 2022. január 28-tól lesz megtekinthető.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!