Hírek

Itt a The Book of Boba Fett előzetese

Előzetest kapott a The Book of Boba Fett, ami a The Mandalorian sikerét meglovagolva hozza el a Star Wars világának egyik legizgalmasabb karakterének történetét. A sorozatra pedig nem is kell már sokat várni!

Végre belenézhetünk az év végén érkező The Book of Boba Fett című legújabb Star Wars sorozatba! A Disney már a The Mandalorian 2. évadában is felmutatta a karaktert,

tavaly decemberben pedig hivatalosan is bejelentették a Boba Fett sorozat érkezését.

A darab a karakter múltjára épül majd, és bemutatja, hogy mi is történt vele A Birodalom visszavág óta. A Disney a The Mandalorian spin-offjaként tünteti fel az alkotást, amely a híres fejvadász köré épül majd.

A címszereplő Fett sisakját ezúttal is Temuera Morrison ölti majd magára, aki korábban a The Mandalorianben is belebújt már a karakter bőrébe. Sőt, az új-zélandi színészt anno A klónok támadásában és A Sith-ek bosszújában Jango Fettként is láthattuk.

A szereplőgárda másik oszlopos tagja Ming-Na Wen, aki szintén nem ismeretlen arc a rajongóknak. A sorozat produceri teendőit Jon Favreau, Dave Filoni és Robert Rodriguez végezték el. Favreau pedig egyike lesz azoknak, akik a kamera mögé is beültek. Mellette Robert Rodriguez, Dave Filoni és Bryce Dallas Howard azok, akiktől majd epizódokat látunk az évad során.

A The Book of Boba Fett december 29-én indul a Disney+ oldalán. Onnantól pedig hetente érkezik majd újabb epizód, szám szerint 7. Azaz az összesen 8 részes első évad február közepén ér véget.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés