Hírek

Itt a Cowboy Bebop hivatalos előzetese

Teaser: pipa. Elő-előzetes: pipa. Most már csak a premier van hátra, miután megérkezett a várva-várt Cowboy Bebop élőszereplős sorozat hivatalos előzetese.

Kevesebb mint hónap van hátra a Netflix igencsak várt sorozata, a Cowboy Bebop premierjéig, és most megérkezett az utolsó, teljes trailer. Az előzetes bepillantást enged Spike Spiegel rejtélyes múltjába is,

Az előzetesben szerepel Spike Spiegel (John Cho mellett) Jet Black (Mustafa Shakir) és Faye Valentine is látható (akit pedig Daniella Pineda játszik).

Itt látható:

A trailer nem az első alkalom, hogy élőben pillanathatjuk meg a csapatot: nemrég ugyanis közzétettek egy különleges kis előzetest, ahol a legénység egy kis kalandját mutatták be a sorozatban nem látható felvételekből összevágva.

Még mindig hiányzik viszont a negyedik csapattag, Ed, akiről még nem is jelentették be, ki játssza, de akivel „nagyon elégedettek lesznek a rajongók” – mondta korábban André Nemec showrunner.

Cowboy Bebop természetesen (ha esetleg marslakót üdvözölhetünk az olvasó személyében) az egyik leghevesebben várt sorozat a stremingóriások saját sorozatainak egyébként is lobbanékony világában. Az eredeti Cowboy Bebop című anime-sorozat (Shinichiro Watanabe rendezésében, 1998) egy kissé őrült, ám annál színesebb jövőt mutatott be: egy Spike Spiegel nevű fejvadász és szedett-vedett csapatának kalandjait. A Bebopot széles körben a valaha készült legjobb anime-sorozatok egyikének tartják, és kivételesen jól szerepelt a nyugati közönség (és kritika) előtt is. Egy egész estés anime is kiegészítette (2001); a Cowboy Bebop: The Movie is hozta a sorozat színvonalát.

A sorozat írója Christopher Yost, a showrunner André Nemec. Tíz darab egyórás epizódból áll, Alex Garcia Lopez és Michael Katleman ötöt-ötöt rendez ezek közül. Hajime Yatate, az eredeti sorozat alkotja is íróként vesz részt a csapatban. Az eredeti rendező, Shinichiro Watanabe tanácsadóként szerepel. Ami pedig igen fontos: a sorozat zenéjét Yoko Kanno vállalta, az eredeti anime-sorozat legendás zeneszerzője.

A premier november 19-re várható; ugyanekkor az eredeti anime-sorozat is megjelenik a Netflixen. Másnap pedig érkezik is a Filmtekercs kritikája.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com