Hírek

Itt a Démonok között 3 – Az ördög kényszerített előzetese

Előzetest kapott a közkedvelt horror filmsorozat, a Démonok között legújabb felvonása. Az ördög kényszerített ismét egy valós történetet dolgoz fel, amely anno megrázta Amerikát.

Nyolc évvel az első és öt évvel a második Démonok között filmet követően itt az újabb folytatás. Az ismert horror univerzum 3. darabja egy különleges esettel hozza össze a paranormális jelenségeket kutató házaspárt, Lorraine és Ed Warrent.

A Démonok között 3 – Az ördög kényszerített egy gyilkosság bizarr védekezési stratégiájára épül. Az első előzetes pedig meg is érkezett már.

Az alkotás egy olyan bűnesetet mutat be, amely során az elkövető, Arne Johnson először az amerikai jogtörténet során azzal védekezett, hogy megszállta őt az ördög. Ez pedig még a hasonló esetekben jártas Warrenéknak is meglepő volt.

A főszerepben visszatér Vera Farmiga és Patrick Wilson, hozzájuk pedig csatlakozik John Noble, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard, Charlene Amoia és Paul Wilson. A rendezői székben A gyászoló asszony átka című horrort is elhozó Michael Chaves foglal helyet.

A Démonok között 3. része várhatóan június elején kerül a mozikba, már amennyiben addigra kinyithatnak majd a filmszínházak. A mozis premiert követően pedig egy hónappal később már az HBO Max kínálatába is bekerül majd a horror.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com