Hírek

Itt A feleségem története előzetese!

Enyedi Ildikó filmjét szeptember 23-ától vetítik a hazai mozik: íme az előzetes!

Elkészült az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikónak új filmjének előzetese. A feleségem történetea szenvedély labirintusába invitáló fordulatos, sodró tempójú film” – írja a közlemény. Férfi főszereplője Gijs Naber holland színész, női főszereplője pedig a világhírű Léa Seydoux.

A feleségem története világpremierje július 14-én Cannes-ban, a versenyprogram részeként lesz.

A Füst Milán több mint 20 nyelvre lefordított, irodalmi Nobel-díjra felterjesztett azonos című regénye alapján készült alkotásban Störr Jakab holland teherhajó kapitány egy nap egy elegáns kávézóban ülve fogadást köt, hogy elveszi feleségül az első nőt, aki belép – és besétál Lizzy.

A trailer vágásánál nem az vezetett minket, hogy a legtöbbet mutassuk meg a történetből, hanem az, hogy a film lelkületéről a legpontosabb, esszenciális ízelítőt adjunk. Arra akartunk rámutatni, hogy miről és hogyan mesél a film, a személyes és az azon túlmutató szinteken” – mondta Szalai Károly vágó.

 

A filmet szeptember 23-ától vetítik a hazai mozik a Mozinet forgalmazásában.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com