Hírek

Itt A Fiúk (The Boys) 4. évadának előzetese

A Fiúk 4. évada - Butcher és Homelander

Talán a megszokottnál is eszementebb előzetes érkezett A Fiúk (The Boys) közelgő 4. évadához, amelyben Homelander és a szuperhősök már a látszatát sem kívánják fenntartani, hogy ők a jófiúk. Szabaduljon hát el a pokol!

Zombiként repkedő gyilkos bárányok, Alienként emberekből kitörő szuperhős csirkék, buborékkal teli emberi fejek és vér minden mennyiségben. Az Amazon Prime sorozatának 3. évada után tényleg nehéz volt elképzelni, hova is lehetne fokozni a tempót, az őrületet és az erőszakot,

de nagyon úgy néz ki, hogy A Fiúk 4. évada könnyedén veszi majd az akadályt. Butcher és csapata visszatér, hogy összecsapjanak az immáron magukat istennek kikiáltott szuperhősökkel.

A sikeres képregény-adaptáció a frissen megjelent előzetes alapján továbbra is ezres pörgésszámmal dübörög majd, ahogy Homelander vezetésével a Vought ünnepelt sztárjai ezúttal nyíltan felvállalják sötét és gonosz valójukat. Itt már nincs kríziskezelés, média trükkök vagy feláldozható bűnbakok, hogy a szuperhőssé, majd gyakorlatilag az országot vezető ikonokká csinált alakok jobb fényben tűnjenek fel a nép szeme előtt.

A Fiúk trailere alapján eljött az igazi uralkodás ideje, amelynek szerves része a tudatosan náci elemekre hajazó világuralomra törés és az oda vezető út. Ugyan már rég nem személyes bosszúról szól a zseniálisan mocskos, erőszakos, trágár és közben végtelenül vicces alkotás, úgy tűnik, hogy a nyáron érkező évaddal valóban egy csúcspontra jut a kisképernyős mű, amely okkal szerzett széles rajongótábort az elmúlt évek során.

És hogy mi is Butcher terve a világot fenyegető Supes-ok ellen? Természetesen összerántja a jól ismert csapatot, hogy egy nagy áttörés kapcsán meggyőzze őket arról, van remény legyőzni a legyőzhetetleneket. Karl Urban karaktere ugyanis talált egy vírust, amely csak szuperhősöket öl. Ez persze értelemszerűen újabb morális dilemmát ad majd a sorozathoz, amely egyébként is okosan táncol a helyes és a helytelen vonalán. Itt senki sem fekete vagy fehér, itt mindenki vérrel áztatott vörös arccal harcol, hol objektíven jobb, hol rosszabb érdekekért.

A Fiúk persze visszahozza az összes nagy kedvencet a képernyőre: Urban és Anthony Starr mellett ismét a képernyőn Jack Quaid, Erin Moriarty, Tomer Capone, Karen Fukuhara és Laz Alonzo. Látszólag a csapat oldalán tűnik fel újoncként Jeffrey Dean Morgan is, míg a szuperhősök Susan Heywarddal és Valorie Curry-vel gazdagodnak. Ők csatlakoznak Starr, Jessie T. Usher, Chace Crawford és Nathan Mitchell gárdájához.

Mikor jön A Fiúk 4. évada?

A Fiúk június 13-án folytatódik az Amazon Prime-on; először három epizód válik elérhetővé az új 4. évadból, ezt követően pedig hetente érkezik majd új rész az anti-szuperhősös sorozatból, amely az előzetes alapján továbbra sem lassít a tempóból vagy spórol a művérrel.

Homelander (Anthony Starr) A Fiúk 4. évadában

Plusz jó hír, hogy a sorozat nem ér véget a 4. évaddal: Erik Kripke, a sorozat kreátora tavaly ősszel erősítette meg, hogy mindenképpen érkezik a folytatás. Ha pedig az új etap beváltja az előzetes hozta ígéreteket, a nézettségi számok biztosan A Fiúk oldalán állnak majd.

A Garth Ennis és Darick Robertson alkotta képregény a sorozat sikerén felbuzdulva újabb adaptációkat kapott az évek során: két éve egy animációs antológia érkezett A Fiúk ördögi oldala címmel, míg tavaly a V generáció indult útjának, amely előzménysorozatként bővíti a franchise-t.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com