Hírek

Itt a Glass második előzetese

M. Night Shyamalan trilógiájának befejező része a Glass, amelyben Bruce Willis, James McAvoy és Samuel L. Jackson a pszichiátria kerül, majd onnan ki…

A Glass első előzetese már júliusban befutott, nézzük, mit tudunk meg még ahhoz képest!

Dr. Ellie Staple (Sarah Paulson) kutatása olyan mentális problémával rendelkezőkre fókuszál, akik valamilyen okból kifolyólag szuperhősnek tartják magukat. A megfigyeltjei között van: Samuel L. Jackson zseni figurája (Mr Glass), az emberfeletti David Dunn (Bruce Willis), és a többszörös személyiséggel rendelkező Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), kinek egyik személyisége a Beast. Őt ismerhetjük meg az új előzetesben:

https://youtu.be/j9pegjQ6vtQ

 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya