Hírek

Itt a Hanna sorozat záró évadának előzetese

A Hanna sorozat 2019 márciusában kezdődött, idén novemberben pedig már a harmadik, egyben záró évadot nézhetjük meg az Amazon műsorán. Addig is itt a sorozat előzetese.

Hanna története Joe Wright 2011-es Hanna: Gyilkos természet című filmjével kezdődött, ami egy kamaszkorú szuperkatona, Hanna felnövéstörténetét állította a középpontba. A film nagy sikerét lovagolta meg az Amazon 2019-ben a Hanna sorozat elindításával. A produkcióhoz megnyerte a film forgatókönyvét is jegyző David Farr-t. Azonban a sorozat eltávolodik az film mesei jellegétől, és egy valóságosabb világba vezet be, így a harci jelenetek is sokkal brutálisabbak. A sorozatban Esmé Creed-Miles játssza el a szuperharcos kamasz történetét, aki jó választásnak bizonyult. Képes volt egy hihető, hús-vér karakter alakítani.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Hanna harmadik, egyben záró évadának előzetesből sejteni lehet a sorozat fő kérdéseit:

Milyen életutat választ magának Hanna, amikor a mindez véget ér? Lehet-e olyan élete, amelyben nem kell harcolnia többé? Vajon arra vágyik? David Farr jegyzi a produkciót, mint showrunner. Egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a harmadik évad mindig is tervben volt, és így fog igazán megmutatkozni a történet íve.

A sorozat executive producere David Farr mellett Tom Coan, Marty Adelstein, Becky Clements és Scott Nemes. A további szereplők Dermot Mulroney, Áine Rose Daly, Gianna Kiehl és Mireille Enos.

A harmadik évad november 24-től lesz megtekinthető az Amazon műsorán.