Hírek

Itt a House of the Dragon előzetese

Tűz és vér: megérkezett a Trónok harca előzmény-sorozatának, a Sárkányok házának első teasere.

Az HBO közzétette a Trónok harca – Sárkányok háza című sorozat előzetesét. A sorozat a Trónok harca univerzumában játszódik és George R. R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készült: kétszáz évvel a fő sorozat eseményei előtt játszódik, és annak a polgárháborúnak a történetét mutatja be, ami a Targaryen ház bukásához vezetett.

House of the Dragon sorozatot 2019 őszén rendelte meg a csatorna (amely azóta sem talált olyan egyértelmű iparági zászlóvivőt, mint amilyen a Trónok harca volt). Az első évad 2022-ben kerül a képernyőkre és tíz részt tartalmaz majd. A showrunnerek az eredeti sorozat Battle of the Bastards című epizódjának rendezői, Condal és Miguel Sapochnik lesznek.

A főbb szereplők: Paddy Considine (Viserys Targaryen király), Matt Smith (Daemon Targaryen herceg), Emma D’Arcy (Rhaenyra Targaryen hercegnő), Olivia Cooke (Alicent Hightower); ezen kívül Savannah Steyn, Wil Johnson, John Macmillan és Theo Nate alakítják a Velaryon család tagjait. Az előzetes hangalámondását Matt Smith (Daemon herceg) nyújtja.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com