Hírek

Itt a James Bond, hol a James Bond?

Kisebb-nagyobb meglepetésre 2021-re tolták a 25. James Bond film premierjét. A 007 Nincs idő meghalni november 19-én került volna a magyar mozikba.

A Variety híre szerint a Universal, az MGM és maga a Bond franchise producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli jelentették be a hírt tegnap, miszerint Daniel Craig utolsó James Bond-szereplésére többet kell várnunk, mint eddig hittük.

A 007 Nincs idő meghalni premierjét jövő áprilisára tolták el.

A Cary Joji Fukunaga rendezte film bemutatóját még anno a koronavírus berobbanása környéki áprilisi időpontról tolták egy akkor biztonságosnak tűnő távlatba: november közepére. És noha az elmúlt hónapokban számtalan alkotást raktak át jövőre, vagy legalább is csúsztatták el a premierjét, a legfrissebbek között van a Wonder Woman 1984, Dűne, West Side Story, a James Bond állta a sarat; eddig.

Brutál pörgős új előzetest kapott a 007 Nincs idő meghalni

Az új bejelentéssel azonban 2021. április 2-ára tolódik a film bemutatója. A producerek nyilatkozata szerint megértik, mennyire csalódottak lesznek a rajongók a döntés miatt, de számukra az a legfontosabb, hogy a 007 Nincs idő meghalni világszerte eljuthasson az emberek elé a nagyvásznon. Ez pedig természetesen addig kizárt, amíg a járvány nem csitul, és számos országban komoly korlátozások vannak érvényben a moziba járást illetően.

Jövő tavaszig kell tehát várnunk, hogy Daniel Craig utoljára a híres titkosügynök bőrébe bújjon.

Mellette szerepel még a filmben Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ben Whishaw, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes is. Újoncként kapjuk Ana de Armast, a főgonosz szerepében pedig az Oscar-díjas Rami Maleket találjuk.

Ezzel persze talán a következő James Bond személye körüli találgatások is elhúzódnak majd, hiszen több ideje lesz a producereknek kiválasztani a méltó utódot. És habár Tom Hardy neve mostanság megint hangosan zeng a témában, Henry Cavill is épp a minap nyilatkozta, hogy egy szempillantás alatt igent mondana a felkérésre. Annyi bizonyos, hogy Broccoli elképzelései alapján James Bond sosem lesz nő.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com