Hírek

Itt a John Wick 3 előzetese!

John Wick 3

Chad Stahelski és Keanu Reeves alvilági játszmájának harmadik fejezete végre megkapta beharangozóját – nem is akármilyet!

A remek nyitány és a várakozásainktól elmaradt folytatást követően május közepén érkezik John Wick harmadik kalandja, mely a keresztségben a John Wick: Chapter 3 – Parabellum címet kapta végül. A tavaszi premier a legékesebb bizonyítéka, hogy a széria kultikus státuszba került.

A történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Wick fején vérdíj van, a bérgyilkosnak pedig meg kell küzdenie a világ összes szerencsevadászával, aki az ő bőrére játszik. A korábbi részekből visszatér Ruby Rose, Ian McShane és Laurence Fishburne, újoncként pedig Halle Berry csatlakozik hozzájuk.

Korábban Stahelski az Entertainment Weeklynek arról nyilatkozott, hogy ő a maga részéről akárhány részre nyitott lenne még, neki és Reevesnek vannak ötletei a folytatásra. Bízunk benne, hogy ismét magasabbra teszik a lécet a harmadik epizóddal, és lesz alkalmuk újra és újra visszatérni.

Az első képsorokat látva a látványvilágban most sem lesz hiba – bízunk benne, hogy a belbecs is felnő az elvárásainkhoz.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya