Hírek

Itt a John Wick 3 előzetese!

John Wick 3

Chad Stahelski és Keanu Reeves alvilági játszmájának harmadik fejezete végre megkapta beharangozóját – nem is akármilyet!

A remek nyitány és a várakozásainktól elmaradt folytatást követően május közepén érkezik John Wick harmadik kalandja, mely a keresztségben a John Wick: Chapter 3 – Parabellum címet kapta végül. A tavaszi premier a legékesebb bizonyítéka, hogy a széria kultikus státuszba került.

A történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Wick fején vérdíj van, a bérgyilkosnak pedig meg kell küzdenie a világ összes szerencsevadászával, aki az ő bőrére játszik. A korábbi részekből visszatér Ruby Rose, Ian McShane és Laurence Fishburne, újoncként pedig Halle Berry csatlakozik hozzájuk.

Korábban Stahelski az Entertainment Weeklynek arról nyilatkozott, hogy ő a maga részéről akárhány részre nyitott lenne még, neki és Reevesnek vannak ötletei a folytatásra. Bízunk benne, hogy ismét magasabbra teszik a lécet a harmadik epizóddal, és lesz alkalmuk újra és újra visszatérni.

Az első képsorokat látva a látványvilágban most sem lesz hiba – bízunk benne, hogy a belbecs is felnő az elvárásainkhoz.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com