Hírek

Itt a Jumanji 3 első előzetese

Pörgős előzetest kapott a decemberben érkező Jumanji 3. Az előző film szereplői mind visszatérnek az újabb nagy kalandra.

Az év végén érkezik a Jumanji legújabb darabja, a széria 3. alkotása. A Jumanji 3, vagy ahogy az eredeti nyelven éppen Jumanji: The Next Level címen futó kalandfilm ismét beszippantja a szereplőit a jól ismert kalandos és veszélyekkel teli játékba. Mostanra pedig az első előzetes is megérkezett.

A Jumanji folytatása bő 20 évvel az első film után jelent meg. A ’95-ös változatban Robin Williams főszereplésével élhettük át a különleges és egzotikus állatok támadásait. A 2017-es változatban pedig Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan vezetésével léphettünk ismét be az elvarázsolt játék őrült, pörgős világába. Mivel a film komoly kasszasiker lett, közel 965 millió dollárt hozott, így a mai folytatás, reboot és remake világban nem volt nagy meglepetés, hogy ez a franchise sem áll meg egy szem folytatásnál.

Először a dzsungelben – Jumanji: Vár a dzsungel

Az új filmhez visszatért a rendezői székbe Jake Kasdan, míg a forgatókönyvet Scott Rosenberg és Jeff Pinkner hozták össze. A négy fő szereplőn kívül, akik ugye amolyan avatárként jelennek meg a játékon belül visszatér még Ser’Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman és Morgan Turner.

A film csavarja azonban az, hogy ezúttal Karen Gillan az egyetlen, aki járt már a játékon belül, a másik három karaktert ezúttal új személyek testesítik meg a Jumanji-világban. Így kerül a képbe Danny DeVito és Danny Glover is. Ez persze újabb adag poént ad az alkotáshoz és friss vért is, ami lássuk be, nem elengedhető, ha a kalandfilm alapvetően ugyanazokra a panelekre épül, mint azt tette 2 évvel ezelőtt.

A Jumanji 3 idén december közepén kerül a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com