Hírek

Itt a Jurassic Park 4. rendezője

A Kockázatos túra című vígjáték rendezőjére, Colin Trevorrowra bízták a Jurassic Park negyedik epizódjának elkészítését.

A dinoszauruszos sorozat legújabb darabjának forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver írja, Steven Spielberg lesz az executive producer, a produceri munka pedig Frank Marshallra és Partick Crowleyra hárul – osztotta meg értesülését a napokban a The Hollywood Reporter online kiadása. A Jurassic Park első része 1993-ban került a mozikba, és a további két folytatással együtt összesen 1,9 milliárd dolláros jegybevételt hozott. Az Őslénypark című Michael Crichton-regényből és folytatásából Steven Spielberg rendezte meg az első két filmet.

A San Franciscóban született, 37 éves Trevorrow tavaly debütált rendezőként a Sundance független filmfesztiválon a Kockázatos túrával, amelynek főhőse, egy feltaláló azon dolgozik, hogy visszautazzon az időben. Az új Star Wars-filmek bejelentésekor a filmes nevét sokan emlegették az űreposz hetedik epizódjának esélyes rendezőjelöltjei között. Trevorrow novemberben már elárulta a hollywoodi lapnak, hogy egy nagy dobásra készül, de az nem a Star Wars lesz, hanem egy másik erős rajongóbázissal rendelkező sorozat.

A Jurassic Park negyedik része 2014 júniusában kerül a mozikba.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com