Hírek

Itt a Netflixen debütáló Away előzetese – Utazás a Marsra Hilary Swankkal

A Netflix új űrsorozatának az előzetese Hilary Swank ézelmes drámájába enged betekinteni, aki férjét és lányát hagyja hátra a Földön az expedíció kedvéért. 


Hirdetés

Mostanában ez a film a harmadik nagyobb produkció, ami a Marsot teszi meg témájának. A Netflix pedig örömmel ráült erre az irányra, hogy kilője az Oscar-díjas Hilary Swanket az űrbe. A sorozat vezető írója és showrunnere Jessica Goldberg, aki cseppet sem kezdő a témában, legutóbb a három évadot megélt The Path sorozatot írta.

Az Away trailere egy családi jelenettel nyit:

Hilary Swank egy anyát játszik, akinek szerető férje, gyönyörű kislánya van, de életének legnagyobb vágya mégis a marsi expedíció. Tipikus család kontra karrier kérdés rajzolódik ki, csakhogy itt a karrier olyan messzire repíti a vívódó anyukát a családjától, amilyen messze még leginkább csak a képzeletünk jut el. A Földön közben igenis valóságosak az évek eseményei. A másik oldalról az űrhajó legénységének, az új családnak a dinamikája sem működik önmagától értetődően. Vagyis ebből a kevesebb mint két percből már tisztán látszik, hogy

a sci-fi dráma sorozat dráma része dominál, és érzelmekből nem lesz hiány.

A legénység nemzetközi tagjainak szerepében Ray Panthaki, Mark Ivanir, Ato Essandoh és Vivian Wu, akiknek mind megvan a maguk személyes története és fájdalma. Az már most biztos, hogy nem csak Hilary Swankért ejthetünk könnyeket.

Az Away várható premierdátuma szeptember 4-e.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés