Hírek

Itt a No Man of God előzetese, ahol Elijah Wood Ted Bundy-t, a sorozatgyilkost faggatja

No-Man-of-God-Luke-Kirby-Elijah-Wood

Elijah Wood a No Man of God thrillerben azt az FBI ügynököt alakítja, akinek minden idők leghíresebb sorozatgyilkosa, Ted Bundy mindent bevallott.

Megérkezett az első előzetes a No Man of God thrillerhez, ami a hírhedt Ted Bundy sorozatgyilkosról és arról az FBI ügynökről szól, akinek mindent bevallott. A filmben a Bundy szerepét Luke Kirby kapta, míg Bill Hagmaiert, a határátlépő FBI ügynököt Elijah Wood alakítja – írja a Collider.

A thriller 1980-ban játszódik, mikor Ted Bundy-t halálra ítélték. Az ezt követő években beleegyezett, hogy bevallja szörnyű tetteit, de csak egyetlen embernek. A valós eseményeken alapuló film a vallatónak szegődő FBI ügynök és a sorozatgyilkos közötti különös kapcsolatról szól.

A most közzétett előzetes abba az időbe repít bennünket, mikor a sorozatgyilkost elkapták és elítélték. A cselekmény pedig több évet ölel fel, míg Bundy a kivégzésére várt. A fiatal Hagmaier vállalta, hogy beszélget Ted Bundy-val és megszerzi a vallomást, ami végre békét hozhat az áldozatok családtagjainak. Ahhoz azonban, hogy Hagmaier megszerezze azt, ami remélhetőleg az ügynöki karrierjét is előre lendíti, közel kell kerülnie Bundy-hoz. A közeledés során pedig elmosódik a határ jó és rossz között.

Ted Bundy bűncselekményeit már számos alkalommal adaptálták tévéképernyőre és filmvászonra is. Legutóbb Zac Efron alakította Bundy-t az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben.

A No Man of God újítása, hogy végig a gyilkosságok utáni eseményeket látjuk, ami a gyilkos elméjére és gondolkodására helyezi a hangsúlyt.

A filmet Amber Sealey rendezte Kit Lesser forgatókönyvéből. Elijah Wood a Gyűrűk ura filmek óta többnyire kis költségvetésű filmekben szerepel. Játékfilmben utoljára a 2019-es Gyere apához című horrorvígjátékban szerepelt.

A No Man of God augusztus 27-én debütál az amerikai mozikban és VOD-n is elérhető lesz. A magyar premierre viszont valószínűleg hiába várunk.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com