Hírek

Itt a Rambo V: Utolsó vér előzetese!

Sylvester Stallone ismét John Rambo bőrébe bújik, immáron 5. alkalommal. A Rambo V: Utolsó vér ősszel érkezik a mozikba, az előzetes alapján pedig akár jó is lehet a kész film.

2008-ban mutatták be az utolsó Rambo-filmet, amely nemes egyszerűséggel a John Rambo címet viselte. Most, több mint tíz év elteltével befejezést kap minden idők egyik legfontosabb akciófigurája, akit Stallone teremtett meg ’82-ben egy David Morrel-adaptációban.

A színész ismét magára ölti a megkeseredett veterán katona szerepét, aki ezúttal komoly és véres bosszúhadjáratot indít. Az Utolsó vér cím szépen keretezi az elkészült alkotásokat, hiszen a legelső darab anno az Első vér címet viselte.

A rendezői székben Adrien Grunberget találjuk, akinek ez mindössze a második nagyjátékfilmje lesz egy Mel Gibson főszereplésével készült 2012-es alkotás mellett. Ez volt a Börtönregény.

Stallone mellett szerepel még a filmben Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adrianna Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim aka Yenah Han, Joaquin Cosio, és Oscar Jaenada. Az előzetes meglepően korrekt filmet ígér, az biztos, hogy a készítők nem mentek el az önirónia irányába.

Stallone egyébként továbbra is igen elfoglalt: három filmben szerepelt tavaly, idén pedig nemcsak a Rambóban, hanem a Szupercella 3. részében is mozikba kerül a magyar közönség nagy(?) örömére. De ezeken felül is készül másik három alkotása: kettő egyébként életrajzi dráma lesz akcióelemekkel megfűszerezve.

A Rambo V: Utolsó vér szeptember harmadik hetében érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com